Se incarca...

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului vacutavesela.com, sau prin orice altfel de accesare a continutului acestui website, sunteti obligat sa respectati termenii de mai jos.
Bel isi rezerva dreptul de a modifica sau chiar a inlocui unii termeni sau unele conditii de utilizare fara nicio notificare prealabila. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Daca NU sunteti de acord cu toti acesti termeni, atunci NU ar trebui sa utilizati acest website. 

 

Obligatiile dvs de inregistrare
In utilizarea serviciului de inregistrare, dvs. trebuie sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs, iar daca aceste informatii se vor schimba in timp, aveti obligatia de a actualiza aceste informatii.In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dvs, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.

  

Securitatea datelor personale
Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra si sunteti de acord sa sesizati Bel in legatura cu orice utilizare neautorizata a inregistrarii dumneavoastra.

 

Proprietate intelectuala
Intreg continutul site-lui vacutavesela.com - imagini, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - precum si alte materiale trimise dvs prin intermediul e-mail-ului sau furnizate dvs prin orice alta metoda, sunt proprietate vacutavesela0e.ro (Bel) si a furnizorilor sai, fiind aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea contintului fara a tine cont de reglementarile din sectiunea de mai jos - Utilizarea continutului - atrage dupa sine pedepse conform legilor in vigoare.

 

Utilizarea continutului
Puteti utiliza, copia si chiar printa continutul vacutavesela0e.ro doar pentru utilizarea dvs personala, lipsita de orice intentie de comercializare. Cu exceptia celor de mai sus, continutul vacutavesela0e.ro nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Actiunile de mai jos nu sunt permise decat daca se obtine in prealabil o aprobare scrisa din partea Bel:

 • Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului vacutavesela.com.

 • Reproducerea sau stocarea continutului vacutavesela.com, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

 • Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al vacutavesela0e.ro asupra continutului vacutavesela.com.

 

Cererile de utilizare a continutului vacutavesela.com in alte scopuri decat cele permise pot fi trimise la adresa de e-mail: info-ro@groupe-bel.com

 

Frauda
Orice tentativa de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe site-ul vacutavesela.com, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza vacutavesela.com va fi considerat tentativa de fraudare si va face obiectul unei plangeri la organele Statului Roman, impotriva persoanei(lor) care a(u) incercat acest lucru.

 

POLITICA DE PROTEJARE A DATELOR PERSONALE ALE CONSUMATORILOR

 

 

Entitatea responsabilă pentru prelucrarea datelor personale pentru acest website este FROMAGERIES BEL SA.

 

Înainte de a ne comunica datele dumneavoastră personale și de a ne acorda consimțământul pentru prelucrarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție această Politică privind protejarea confidențialității consumatorilor noștri.

 

1. ANGAJAMENTUL GRUPULUI BEL PRIVIND PROTEJAREA CONFIDENȚIALITĂȚII ȘI DATELOR PERSONALE ALE CONSUMATORILOR

 

„Date personale” (în continuare „PD”) sunt orice informații colectate despre consumatorii noștri, care sunt persoane fizice ce ne permit să le identificăm direct sau indirect.

 

Pentru a îndeplini mai bine cerințele tuturor consumatorilor noștri și pentru a crea o relație strânsă cu dumneavoastră, Grupul colectează date personale în diverse moduri. Trebuie să aveți încredere că informațiile pe care ni le comunicați nouă și mărcilor noastre nu sunt dezvăluite.

Grupul nostru se angajează să nu vă încalce viața privată și ca datele dumneavoastră personale să fie colectate și reținute în mod complet sigur și transparent.

Ca parte a angajamentului nostru de îndeplinire a cerințelor, am implementat o politică de protecție a confidențialității consumatorilor noștri. Politica noastră prevede condițiile în care BEL utilizează datele dumneavoastră personale.

Entitatea responsabilă pentru prelucrarea datelor personale pentru acest website este FROMAGERIES BEL SA.

 

 

 2. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE ALE CONSUMATORILOR: PRINCIPII

 

Legitimitate: datele vor fi colectate doar în scopuri particulare, explicite și legitime. Prelucrarea nu va viza datele sensibile (origini rasiale sau etnice, opinii politice, filosofice sau religioase, apartenanța la un sindicat, sănătate, viață sexuală, infracțiuni, condamnări penale sau măsuri de securitate).

Relevanță și acuratețe: ne asigurăm că datele colectate sunt corespunzătoare, relevante și neexcesive date fiind scopurile pentru care au fost colectate, și că sunt exacte, complete și, dacă este necesar, actualizate.

Transparență: la momentul colectării datelor personale, veți fi informat cu privire la orice informație referitoare la colectarea și prelucrarea datelor despre dumneavoastră, în special despre motivul pentru care sunt colectate datele.

Limită de păstrare: datele personale vor fi reținute pentru o perioadă de timp ce nu depășește perioada necesară scopului în care sunt colectate și prelucrate datele;

Consimțământ: consimțământul dumneavoastră va fi necesar înaintea oricărei colectări de date personale, în scopuri ce vor fi descrise la momentul colectării acestora;

Acces, corectură, obiecție: puteți accesa și solicita oricând corectarea sau ștergerea datelor dumneavoastră personale. De asemenea, puteți obiecta împotriva utilizării datelor dumneavoastră personale. Pentru a exercita aceste drepturi, vă rugăm să consultați Articolul 11 al Politicii.

Confidențialitate și securitate: Grupul BEL se angajează să prelucreze datele dumneavoastră personale într-un mod ce garantează confidențialitatea și securitatea datelor personale prin implementarea unor măsuri tehnice și organizaționale adecvate.

 

 

 3. DOMENIU DE APLICARE

 

Această politică se aplică întregii prelucrări a website-ului vacutavesela0e.ro ce aparține entităților grupului Bel, la care ați fi putut fi redirecționat pe durata navigării dumneavoastră:

 

 

 

 4. DATE PERSONALE COLECTATE

 

În funcție de tipul relației pe care o avem cu dumneavoastră, este posibil să vă solicităm informații despre dumneavoastră și/ sau membrii familiei dumneavoastră, cum ar fi:

 • date de contact (nume, prenume, număr de telefon, e-mail, etc.)

 • informații despre starea civilă a unei persoane (data nașterii, etc.)

 • informații despre gospodăria dumneavoastră (numărul de persoane și vârsta lor, etc.)

 • obiceiurile dumneavoastră privind consumul de produse lactate/ brânză

 

 

 5. MOMENTUL COLECTĂRII

 

În funcție de scopurile pentru care sunt prelucrate „datele personale”, colectarea poate avea loc în diverse momente, printre care:

 • Când contactați serviciul pentru consumatori (Întrebări, Plângeri, etc.)

 • Când luați parte la programe sau inițiative de marketing (concursuri, jocuri, abonări la scrisori de notificare, etc.)

 • Când vizitați website-urile grupului BEL

 

 

 6. SCOPURILE COLECTĂRII DATELOR

 

Numai cu consimțământul dumneavoastră:

 

 • Îndeplinirea tuturor solicitărilor dumneavoastră din punct de vedere al serviciului pentru consumatori

 • Îmbunătățirea produselor noastre, în special, datorită unei mai bune cunoașteri a nevoilor și dorințelor dumneavoastră

 • Descărcarea cupoanelor de reducere

 • Trimiterea scrisorilor de notificare, a promoțiilor sau a ofertelor de la parteneri, atunci când ne autorizați să facem acest lucru. Vă puteți dezabona oricând de la aceste scrisori de notificare apăsând link-ul furnizat în subsolul acestor e-mailuri;

 • Participarea la un concurs de mărci

 • Abordarea dumneavoastră cu un conținut publicitar relevant pe website-urile partenerilor sau ale editorilor

 • Securizarea și îmbunătățirea utilizării website-urilor grupului BEL (navigare, siguranța datelor, etc.).

 

 

 7. DISTRIBUIREA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE

 

Ca parte a gestionării relației noastre, vom transmite „datele personale” către beneficiari interni și externe:

• Intern, personalului autorizat al entităților noastre, în special către:

    • Servicii IT

    • Servicii marketing

• Extern către:

    • Furnizori de servicii externe de marketing în scopul îndeplinirii solicitărilor dumneavoastră și trimiterii comunicărilor noastre către dumneavoastră (scrisori de notificare, promoții sau oferte de la parteneri)

    • Parteneri de afaceri, companii care conduc operațiuni promoționale destinate să vă permită să beneficiați, cu acordul dumneavoastră, de ofertele noastre speciale și reduceri cu consimțământul dumneavoastră

    • Companii publicitare care să vă furnizeze conținut relevant pe website-urile lor (de exemplu, prin audiență personalizată) cu consimțământul dumneavoastră

De asemenea, este posibil să fie necesar să transmitem informațiile dumneavoastră autorităților locale, ca urmare a unei obligații legale sau la cererea unei autorități administrative împuternicite să facă acest tip de solicitare

 

 

 8. SECURITATE

 

BEL depune toate eforturile, luând măsuri tehnice adecvate, pentru a vă proteja împotriva distrugerii, accidentale sau de alt tip și a pierderii sau modificării accidentale, dezvăluirii sau accesării neautorizate a “datelor dumneavoastră personale”.

 

 

 

 9. COOKIE-URI

 

BEL vă informează că poate utiliza „cookie-uri” temporare, care sunt valabile doar pe durata unei sesiuni de vizitare a Website-ului.

 

Ce este un cookie?

Cookie-urile sunt date plasate pe computerele sau dispozitivele dumneavoastră mobile. Acestea se pot distinge după identificatorii unici ai acestora, asociați cu computerele sau telefoanele dumneavoastră. Ele vă permit să aveți o experiență bună în calitate de consumator pe website-urile dumneavoastră preferate, întrucât rețin acțiunile și preferințele dumneavoastră. Prin urmare, nu este nevoie să vă introduceți preferințele de navigare de fiecare data când utilizați site-ul, cum ar fi locația, fontul sau limba. Aceste „cookie-uri” sunt stocate în RAM în computerul dumneavoastră. Nu ne permit să vă identificăm; cu toate acestea, ele înregistrează informații legate de navigarea computerului dumneavoastră pe Website (paginile pe care le-ați accesat, data și ora accesării, etc.) pe care le putem citi pe durata accesărilor dumneavoastră ulterioare.

Scopul datelor colectate datorită „cookie-urilor” este să vă identificăm atunci când doriți să vă conectați la spațiul dumneavoastră personal și să vă păstrați conexiunea pe Website.

 

Cum le utilizăm și pentru ce le utilizăm?

 În continuare este un tabel ce rezumă diverse tipuri de cookie-uri, pe care le putem utilizam pentru website-ul vacutavesela.com Pentru utilizarea neîntreruptă a website-ului, pentru a putea vizualiza mai întâi conținutul potrivit și pentru a beneficia de o afișare mai bună a website-ului, vă invităm să înțelegeți modul în care aceste cookie-uri sunt utilizate și destinate să vă ofere un serviciu de o calitate mai bună.

 

Cookie-uri obligatorii pentru operarea website-ului Cookie-uri funcționale Cookie-uri personalizate Cookie-uri publicitare
Acestea sunt necesare pentru operarea corectă a platformei. Sunt concepute pentru a îndeplini nevoile serviciilor cheie, cum ar fi conectarea securizată și definirea preferințelor de confidențialitate. Puteți permite sau bloca aceste cookie-uri direct în browser-ul dumneavoastră, dar în acest din urmă caz este posibil să nu puteți folosi platforma în totalitate [Listă de cookie-uri] Aceste cookie-uri ne permit să evaluăm traficul pe website și să dezvoltăm resurse pentru îmbunătățirea performanței. Acestea urmăreasc activitatea dumneavoastră pe website-ul nostru și ne informează despre conținutul de care sunteți cel mai interesat. Datorită lor, vă putem oferi un conținut mai relevant și urmări schimbările platformei noastre. În sfârșit, acestea rețin de asemenea datelor de logare, evitând așadar solicitarea unei noi logări, rețin conținutul coșului dumneavoastră de cumpărături și oferă o structură mult mai consistentă a platformei. Aceste cookie-uri ne permit să vă cunoaștem mai bine. Ele înregistrează preferințele dumneavoastră și oferă informații legate de gusturile dumneavoastră. Neacceptând cookie-urile nu veți primi propuneri personalizate, sau va trebui să vă redefiniți criteriile la fiecare conectare. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru trimiterea reclamelor, al căror conținut se potrivește cu nevoile dumneavoastră în mod general. În cazul nostru, acest lucru vă permite, în special să distribuiți un element din conținutul nostru pe rețelele de socializare.

 

 

 

Vă informăm că puteți obiecta împotriva „cookie-urilor” salvate pe computerul dumneavoastră prin configurarea browser-ului dumneavoastră, după cum urmează:

-Dacă navigați pe internet utilizând Internet Explorer (Microsoft): în funcția „Tools”, „Internet Options”, apăsați „Privacy”. Apoi în „Advanced Privacy Settings”, apăsați „Override automatic cookie handling” și alegeți „Block all cookies” (interne și de la terțe părți). Apăsați „OK”.

-Firefox: funcția „Tools” și apoi “Options”. În secțiunea „Privacy” verificați „Send websites a „Do Not Track” signal that you don’t want to be tracked”. Apăsați „OK”.

-Chrome, apăsați „Settings” și apoi „View Advanced settings”. În secțiunea „Privacy”, apăsați „Content settings” și definiți alegerea dumneavoastră în secțiunea pentru Cookie-uri.

If you use versions of browsers other than those mentioned: please refer to the relevant help files or the user guide.

 

 

 

 10. DATE REȚINUTE DE BEL

 

Conform legilor în vigoare, datele personale vor fi reținute doar pentru perioada necesară scopului pentru care datele au fost colectate și prelucrate.

 

Întrucât vă reținem datele personale pentru:

 

 • Îndeplinirea tuturor solicitărilor dumneavoastră din punct de vedere al serviciului pentru consumatori vom păstra aceste date pentru o perioadă de reținere de 2 ani

 • Îmbunătățirea produselor noastre, în special, datorită unei mai bune cunoașteri a nevoilor și dorințelor dumneavoastră vom păstra aceste date pentru o perioadă de reținere de 2 ani

 • Descărcarea cupoanelor de reducere vom păstra aceste date pentru o perioadă de reținere de 2 ani

 • Trimiterea scrisorilor de notificare, a promoțiilor sau a ofertelor de la parteneri, atunci când ne autorizați să facem acest lucru. Vă puteți dezabona oricând de la aceste scrisori de notificare apăsând link-ul furnizat în subsolul acestor e-mailuri; vom păstra aceste date pentru o perioadă de reținere de 2 ani

 • Participarea la un concurs de mărci vom păstra aceste date pentru o perioadă de reținere de 2 ani

 • Abordarea dumneavoastră cu un conținut publicitar relevant pe website-urile partenerilor sau ale editorilor vom păstra aceste date pentru o perioadă de reținere de 2 ani

 • Securizarea și îmbunătățirea utilizării website-urilor grupului BEL (navigare, siguranța datelor, etc.) vom păstra aceste date pentru o perioadă de reținere de 2 ani

 

 

 11. DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ PRIVIND DATELE DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE

 

Beneficiați de toate drepturile în temeiul legislației aplicabile privind protecția datelor personale. În acest sens, puteți, în mod particular, oricând, să solicitați accesul la „datele personale” colectate de BEL și să solicitați modificarea acestora, contactând Serviciul nostru pentru Consumatori la adresa de mai jos sau apăsând următorul link:

BEL Consumer Service: http://www.groupe-bel.com/fr/footer/service-consommateur

Adresa: 2 Allée de Longchamp – 92150 Suresnes – France

Telefonul consumatorului: 021 205 99 05, Zilnic: 08:00-22:00

Email: info-ro@groupe-bel.com

 

În mod similar, dacă „datele dumneavoastră personale” nu sunt exacte, complete sau actualizate, puteți comunica orice schimbări necesare la adresa de mai sus.

De asemenea, vă puteți exercita dreptul de opunere luând legătura cu Serviciul pentru Consumatori la adresa de mai sus. În mod particular, dacă prelucrarea datelor personale se bazează pe consimțământul dumneavoastră, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul oricând pentru a refuza orice prelucrare ulterioară.

Toate solicitările vor fi prelucrate în cel mai scurt timp posibil și în conformitate cu legea aplicabilă.

 

 

12. PROTEJAREA DATELOR PERSONALE ALE COPIILOR

 

BEL consideră că părinții trebuie să fie informați despre relația pe care compania și mărcile acesteia o leagă cu copiii acestora. Prin urmare, grupul BEL se angajează să solicite adresa electronică a părinților/ tutorilor utilizatorilor paginilor web, care au sub 15 ani pentru a le trimite o copie a e-mailului de înregistrare trimis copiilor acestora.

În orice moment, printr-o simplă cerere către serviciul pentru consumatori, părinții/ tutori vor putea accesa datele personale stocate despre copilul lor și, dacă doresc, pot solicita ștergerea acestora din baza noastră de date. În mod similar, părinții/ tutorii își pot exercita toate drepturile de care copilul beneficiază în conformitate cu normele aplicabile privind drepturile referitoare la date personale luând legătura cu serviciul pentru consumatori conform termenilor prevăzuți în Articolul 11 al acestei Politici.

 

 

13. ACTUALIZARE

 

Această Politică poate fi modificată în mod periodic. Vă vom informa despre aceste evoluții, dacă vă recomandăm de asemenea să o citiți cu regularitate.