Se incarca...

Chef Henrik Sebok

Pe 26 septembrie, Vacuta Vesela® l-a invitat pe Chef Henrik Sebok in redactia Romania Libera. Maestrul bucatar, cunoscut de romani de la Master Chef sau pentru preparatele rafinate de la Sheraton Bucharest Hotel, a pregatit cateva delicii folosind Vacuta Vesela®, branza topita acum disponibila intr-o reteta cu 0 E-uri.

Fara aditivi, stabilizatori sau arome artificiale, Vacuta Vesela® este produsa doar din lapte, smantana si branzeturi maturate precum Cheddar sau branza de vaci.

Chef Sebok i-a incantat pe jurnalisti cu mai multe preparate, printre care cescute de castraveti proaspete, macarons sarate si supa delicioasa de dovleac, toate retetele fiind puse in valoare de savoarea branzei topite Vacuta Vesela®

Dupa mai bine de 20 de ani, Grupul BeL a atins un prag important in programul sau de cercetare. incepand cu aprilie 2016, in Republica Ceha, Bel a introdus prima versiune fara aditivi de Vacuta Vesela®, produsa cu 100% ingrediente de calitate pe baza de lapte.

Desi nu exista studii stiintifice care sa puna la indoiala siguranta aditivilor folositi in branzeturile sale, Bel este atent la cerintele unui segment de consumatori atenti la aditivi. A decis astfel sa ofere o reteta cu 0 E-uri pentru Vacuta Vesela®, folosind doar ingrediente derivate din lactate.

Compania Bel doreste sa continue trendul catre reducerea numarului de aditivi din toate produsele sale ce contin acum aditivi si, in mod ideal, sa renunte la aditivi de fiecare data cand este tehnic posibil si atata vreme cat standardele inalte de siguranta si sanatate pot fi intalnite, iar consumatorii aproba proprietatile noii retete, i.e. gust, miros si textura.

Marca de referinta a grupului Bel, branza topita Vacuta Vesela® are un gust delicios, textura sa fina cucerind, de fiecare data, chiar si cei mai exigenti consumatori din cele peste 120 de tari in care acest brand este prezent.

Fiind deja un produs cu traditie si pe piata romaneasca, Vacuta Vesela® ramane pentru consumatorii romani un prilej de buna dispozitie si savoare. Invitam consumatorii sa incerce noua reteta si sa inteleaga de ce, cu Vacuta Vesela®, Zambesti de te topesti!